Büyükşehir Belediyesi Kahraman Tazeoğlu'nu Kayseri'de okurlarıyla buluşturdu

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu'nun imza günü ile devam etti. İmza gününe özellikle gençler büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'ye gelen Ünlü Yazar Kahraman Tazeoğlu, Hunat Kültür Sanat Merkezi'nde okurlarıyla buluştu. Özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Ünlü Yazar saatlerce kitaplarını imzaladı. Kahraman Tazeoğlu okurları yazarla görüşmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında her ay ünlü bir yazar Kayseri'ye gelecek. Yazarlar hem imza günü ile okurlarıyla buluşacak hem de gittikleri yerlerde Kayseri'yi anlatacak. Kasım ayında ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından Yazarlık Okulu başlayacak. Edebiyata ilgi duyan ve yazarlığa hevesli olan gençler Yazarlık Okulu'na katılarak kendilerini geliştirebilecek.