Büyükşehir Belediyesi KAYMEK tarafından yürütülen Ailede Değerler Eğitimi kapsamında 'Ailede Sadakat' konulu seminer düzenlendi.

Göznuru, Sümer, Beyazşehir, Erkilet, Ziyagökalp, TOKİ, Argıncık ve Belsin KAYMEK tesislerinde aynı anda düzenlenen seminerde İl Müftülüğü'nden vaizeler tarafından ailede sadakat konusu anlatıldı.

Göznuru'ndaki seminerde kadınlarla biraraya gelen İl Müftülüğü vaizesi Ayşe Bedir, kadın-erkek fıtrat farklılığına değinerek eşlerin birbirlerine karşı göstermeleri gereken sadakat konusu üzerinde durdu. Fiziksel sadakatın önemi kadar duygusal sadakatın da önemini vurgulayan Bedir, eşler arasında yalan olmaması gerektiğine vurgu yaptı.
Seminere katılan kadınlar da bu tür programlarla kendilerini yenilediklerini ve bilmedikleri pek çok konuyu öğrenme imkanı bulduklarını söylediler.