UEFA'nın 4 yıldız verdiği stadyumlar arasında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu 7 yaşında

UEFA'nın 4 yıldız verdiği stadyumlar arasında yer alan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu 7 yaşında. Stadyumda bugüne kadar 257 karşılaşma oynandı.

Kayseri'de 8 Mart 2009 tarihinde oynanan Kayserispor-Fenerbahçe Süper Lig maçı ile hizmet vermeye başlayan Kadir Has Stadyumu şu ana kadar birçok ulusal ve uluslararası karşılaşmaya sahne oldu. Açıldığı günden bu yana 257 müsabakanın oynandığı Kadir Has Stadyumu, 2013'te U20 Dünya Kupası Çeyrek Final ve Grup maçları dahil olmak üzere 8 karşılaşma, Türkiye Kupası Finali, Türkiye Süper Kupası Finali, Türkiye-Azerbaycan, Türkiye-Estonya, Türkiye Andorra A Milli takım müsabakaları ve U19 Japonya-Türkiye milli maçının yanı sıra bir çok özel organizasyona ev sahipliği yaptı.

32 bin 864 seyirci kapasitesi bulunan Kadir Has Stadyumu şehrimizin profesyonel liglerdeki iki takımı olan Kayserispor ve Erciyesspor lig ve kupadaki iç saha maçlarını oynuyor. Kadir Has Stadyumu Arena konseptindeki stadyumlar arasında en fazla karşılaşma oynanılan stadyum olma özelliğini de korumaya devam ediyor.