?Büyükşehir Belediyesi, Kayseri halkını birbirinden güzel tiyatrolarla buluşturmaya devam ediyor. Kültür sanat faaliyetleri çerçevesinde “Kapıları Açmak” adlı oyun Şehir Tiyatrosu’nda sahnelendi.

Mustafa Kutlu'nun eserinden uyarlanan “Kapıları Açmak” adlı oyun küçük bir Anadolu kasabasında yaşananları sahneye taşıdı. Cihan ve Zehra karakterlerinin yaşadığı sevda ve etraflarında gelişen olayları ele alan oyunun yönetmenliğini Yaşar Elmas yaptı.Oyun Bozan Tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı oyun tiyatro severlerden büyük ilgi gördü.