Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi, Ağaç işleri ve Serbest Bölge çevresinde KASKİ tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, “Hattımızı yenilemek suretiyle şehrimizin sorunlarını aşan ve geleceğe ışık tutan bir yaklaşım içerisinde önemli bir yatırıma imza atmış oluyoruz” dedi.

Kayseri’deki en büyük altyapı kuruluşu olan Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nün çalışmalarını sürekli olarak takip ederek yetkililerden bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kez de Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Ağaç işleri ve Serbest Bölge çevresinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükkılıç’tan Daha Sağlıklı ve Artan İhtiyaçlara Cevap Veren Çalışma Vurgusu

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün, Serbest Bölgenin, Organize Sanayi Bölgesi ile Ağaç İşleri’nin önünden giden ana hat ile ilgili önemli bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini paylaşan ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, “Bu çalışma ile kanalizasyon şebekemizi yenilemiş oluyoruz. Hem daha sağlıklı bir şekilde hem daha da çapını arttırıp buradaki potansiyeli de göz önüne alarak rahatlıkla buradan gidecek olan materyallerin ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.

“Kazan Kazan Politikası ile Bu Çalışmayı Yapmış Oluyoruz”

Aynı zamanda Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı’nın ağaçlandırma, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarının da hayata geçirildiğini ifade eden Büyükkılıç, “Yapboz olmasın, tekrar gözden geçirilsin mantığı içerisinde, kazan kazan politikası ile bu çalışmayı yapmış oluyoruz. Bu bölgede yapılan çalışma 3,5 kilometre civarında. Ve tabi yaklaşık 10 milyon liraya mal olan bir maliyet getiriyor. Burada yapılan çalışmayı tekrar ana hattımıza, arıtmaya giden ana hattımıza, Erbosan bölgesini de bağlamak üzere 10 milyon lira civarında da yine büyük bir çalışma. Orada hattımızı yenilemek suretiyle şehrimizin sıkıntı vermeden sorunlarını aşan ve geleceğe ışık tutan bir yaklaşım içerisinde önemli bir yatırıma imza atmış oluyoruz. KASKİ’mize ve ekibine teşekkür ediyorum. Yüklenici firmalarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Büyükkılıç, Şehri Geleceğe Hazırlamak İçin Çalıştıklarını İfade Etti

Söz konusu altyapı çalışmalarının, göze görünmediği için çok hissedilmediğine, vatandaşlar tarafından çok görülmediğine işaret eden Başkan Büyükkılıç, bu çalışmaların, sorunlara fırsat vermeden hazırlıklı olmak ve şehri geleceğe hazırlamak anlamında önemli olduğunu vurguladı.

Çalışmaları gerçekleştiren personel ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Büyükkılıç’a inceleme sırasında KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan ve daire başkanları da eşlik etti.