Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) yüzü aşkın kurs çeşitliliğine Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi’ni de ekledi

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) yüzü aşkın kurs çeşitliliğine Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi’ni de ekledi. KAYMEK İhtisas Merkezi’ndeki eğitime kursiyerler büyük ilgi gösterdi.

Toplumun daha vasıflı hale gelmesi için imkanlar sunan KAYMEK, 15 ayrı tesiste 5 bin kişiye farklı branşlarda eğitim veriyor. Yüzü aşkın branşa her yıl yenilerini ekleyen KAYMEK, bu yıl Dış Ticaret Eğitimi de vermeye başladı. KAYMEK İhtisas Merkezi’nde verilen Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi’ne katılan kursiyerlere istihdam garantisi de sunuluyor.

KAYMEK Dış Ticaret Uzmanlık Eğitmeni Turan Ulu, toplam 80 saatlik kursun 2,5 ay sürdüğünü belirtti. Dış Ticaret uzmanlık sertifikasını alan kursiyerlerin mesleki İngilizceyi de tamamladıktan sonra firmaların dış ticaret uzmanlık operasyon bölümünde çalışabildiklerini ifade eden Ulu, kursiyerlerin KAYMEK’in desteği ile hayatlarına yön verdiklerini kaydetti.