TÜBİTAK Marmara Teknokent Koordinatörü Deniz Yayla, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette Kayseri'de yapılması planlanan Ar-Ge Sanayi Buluşması ile ilgili Başkan Çelik'e bilgi verildi.

TÜBİTAK Marmara Teknokent Koordinatörü Deniz Yayla, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde Kayseri'de yapacakları Ar-Ge Sanayi Buluşması için ilimize geldiklerini söyledi. Kayseri, Gaziantep, Denizli gibi sanayide gayretli olan illere ihtiyaç duydukları Ar-Ge'yi getirebilmeyi amaçladıklarını ifade eden Yayla, Eylül ayının başında yapacakları Ar-Ge Sanayi Buluşması'na yaklaşık 20 teknoparktan 150'ye yakın Ar-Ge firmasını getireceklerini kaydetti.

Başkan Mustafa Çelik de Kayseri'deki sanayinin daha da gelişmesini önemsediklerini belirtti ve bu konuda yapılacak çalışmaları her yönüyle desteklediklerini söyledi.