Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gençliğin tarihimizi ve ecdadımızı tanıması için lise öğrencilerine yönelik Çanakkale gezilerine başladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, gençliğin tarihimizi ve ecdadımızı tanıması için lise öğrencilerine yönelik Çanakkale gezilerine başladı. Aziz şehitlerimizi ziyaret edecek olan gençleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik uğurladı.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde lise öğrencileri tarihimizin en önemli kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale'ye gitti. Çanakkale'de ecdadımızın huzuruna çıkacak olan Kayseri gençliğini Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik uğurladı.

Geziye katılan öğrencilerle sohbet eden Başkan Çelik, öğrencilerin bir asır önce ecdadımızın hangi şartlarda ve nasıl mücadele ettiklerini yerinde göreceklerini belirtti ve hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Çanakkale gezisine Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gören yabancı öğrenciler de katıldı. Gezi için Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür eden öğrenciler atalarımızın mücadele ettiği yerleri görecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdiler.