Dünyanın en prestijli fuarlarından olan Dubai'deki ATM Turizm Fuarı'nda Erciyes de yer aldı

Dünyanın en prestijli fuarlarından olan Dubai'deki ATM Turizm Fuarı'nda Erciyes de yer aldı. 138 ülkenin iştirakiyle yapılan Fuara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri de katıldı. Fuara katılan meclis üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi ulusal ve uluslar arası çapta tanıtmaya yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes'i başta Körfez Turizmi olmak üzere dünya turizmine açmak için Dubai Fuarı'na katıldı. Fuara Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ile Büyükşehir Belediyesi Plan Bütçe Komisyonu üyeleri de iştirak etti. Dubai Arabian Travel Market Fuarı dönüşünde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden meclis üyeleri fuarla ilgili izlenimlerini paylaştı.

138 ülkeden yaklaşık 36 bin turizm profesyonelinin ziyaret ettiği fuarın çok faydalı olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Büyükbaş, otel, seyahat firmaları, uçak şirketleri gibi dünyada turizmle ilgilenen tüm şirketlerin fuara katıldığını söyledi. Bu denli önemli bir fuarda Kayseri'nin bulunmasının ayrıcalık olduğunu ifade eden Büyükbaş, verimli bir ziyaret yaptıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Kayseri'nin ulusal ve uluslararası çapta tanıtılmasına ilişkin birbiri ardına programlar yaptıklarını belirtti. 4-5 ay içinde tanıtıma yönelik 30 ayrı organizasyon gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Çok istememe rağmen fuara katılamadım. Bürokratlarımız ve siz meclis üyelerimiz Kayserimizi temsil ettiler. Hedefimiz şehrimizi layık olduğu şekilde tüm dünya kamuoyuna tanıtmaktır. Bunun için özel çalışmalar planlıyoruz" dedi.