Sivil Dayanışma Platformu (SDP) öncülüğünde Erciyes Üniversitesi'nde gerçekleştirilen panel için ilimize gelen SDP Başkanı Ayhan Oğan ve panelistler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek bir süre görüştüler

Sivil Dayanışma Platformu (SDP) öncülüğünde Erciyes Üniversitesi'nde gerçekleştirilen panel için ilimize gelen SDP Başkanı Ayhan Oğan ve panelistler Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret ederek bir süre görüştüler. Konuşmacılar arasında yer alan Can Paker, Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu söyledi.

SDP Başkanı Ayhan Oğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i "15 Temmuz darbe girişimi ve yeni Türkiye'nin inşası" konulu panele davet etti. Oğan ile birlikte Başkan Çelik'i ziyaret eden Politika ve Demokrasi Çalışmaları Merkezi Başkanı Can Paker, müthiş bir Kayseri gördüğünü belirtti ve Kayseri'nin örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de geçmişten bu yana Kayseri'deki belediye başkanlarının planlı gelişme kültürü ortaya koyduklarını belirtti ve sonra gelen başkanların da bu kültür doğrultusunda çalıştıklarını söyledi. Başkan Çelik, Kayseri'deki planlı şehirleşmenin insanların yüzüne de yansıdığını dile getirerek, şehrimizde daha sakin ve huzurlu bir hayat sürdürüldüğünü kaydetti.

Ziyarette, Erciyes ile ilgili görüşler de dile getirildi. Can Paker, Erciyes'in çok büyük bir potansiyel olduğunu söyledi ve bu yapıdaki bir dağın Avrupa'da da çok az olduğunu belirtti. Başkan Mustafa Çelik de, Erciyes'i şehrin geleceği olarak gördüklerini dile getirdi.