Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayserispor tesislerini giderek futbolculara moral ziyaretinde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayserispor tesislerini giderek futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Bucaspor ile İzmir'de oynanacak olan maç öncesi antrenmana çıkan futbolcularla biraraya gelen başkanlar, takıma güvendiklerini ve sezon sonuna kalmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceklerini ümit ettiklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in de yeraldığı ziyarette Başkanlar Çelik, Özhaseki ve Çolakbayrakdar'ı Genel Menejer Süleyman Hurma ile Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar karşıladı.

Kısa bir sohbetin ardından antrenmana çıkan futbolcularla biraraya gelen heyet şampiyonluk beklentilerini yineledi. Futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, takımın çok iyi bir sezon geçirdiğine dikkat çekerek, "Bundan iki ay kadar önce yaptığımız bir toplantıda takımın arkasında olduğumuzu söylemiş ve her türlü desteği sağlayacağımızı ifade etmiştik. O günden sonra oluşturulan yeni yönetimle birlikte bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şehir takımına sahip çıkmaya başladı, takım da iyi bir sezon geçiriyor. Bu takım bu lige lüks. Şu anda Süper Lig'de oynayacak bir takım ve kadro var. Bu nedenle sezon sonuna kalmadan Süper Lig'e çıkmayı garantileyeceğimizi ümit ediyorum. Bu haftaki maçta da başarılar diliyorum" dedi.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, takıma duydukları güveni yineleyerek, "Bu takımın şampiyon olacağından şüphemiz yok. Biz şehrin yöneticileri olarak her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ben de Haseki Başkanım gibi sezon bitmeden şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum. Bucaspor maçında da başarılar diliyorum" diye konuştu. Takım Kaptanı Abdullah Durak da başkanları maç öncesi tribünde gördüklerinde motivasyonlarının arttığına dikkat çekerek, "Başkanlarımızın ilgisine teşekkür ederiz. Maça çıktığımızda sizi tribünde gördüğümüzde moralimiz ve motivasyonumuz birkat daha artıyor. İnşallah biz de bize güvenenleri mahçup etmeyecek ve bu takımı Süper Lig'e çıkartacağız" dedi.