KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KAYSO Meclis Başkanı Nurettin Okandan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte makam ziyaretinde bulunan Mustafa Boydak, Başkan Çelik'in görevini en iyi şekilde yerine getireceğinden en ufak endişelerinin olmadığını söyledi.

Ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Çelik'in Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini hakkıyla yerine getireceğine duyduğu inancı dile getiren KAYSO Başkanı Boydak, "Bu onurlu göreve seçilmenizden dolayı şahsım, meclis başkanım ve tüm KAYSO adına tebrik ediyor ve 'hayırlı olsun' diyorum. Hem içimizden biri olmanız hem de gerek siyasi partilerde gerekse meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları ve vakıflarda çok uzun yıllardan beri şehrimize hizmet etmiş olmanızdan dolayı sizi yakinen tanıyoruz. Bu yeni süreçte de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüteceğinizden en ufak endişemiz yok. Biz iş dünyası olarak her türlü işbirliğine hazırız" dedi.

"BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAKSINIZ"

Konuşmasında Başkan Çelik'in, Özhaseki Başkan'dan aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacağına da vurgu yapan KAYSO Başkanı Boydak, "Sağolsunlar, Özhaseki Başkan şehrimizi güzel bir yere getirdi. Sizin de ondan aldığınız bayrağı birlik beraberlik içerisinde daha da yukarılara taşıyacağınıza inanıyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun" şeklinde sözlerini tamamladı.

"HASEKİ BAŞKAN İTİBARLI BİR BELEDİYE BIRAKTI"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında Başkan Özhaseki'nin itibarlı bir belediye bıraktığına vurgu yaparak, "Bahsettiğiniz gibi 20 yıl bu şehri yöneten Haseki Başkanım iyi bir belediye bıraktı. Belediyenin imkanları çok iyi, fiziki şartları, kaynakları, kaynak oluşturma metodları çok iyi, bunlar için çok teşekkür ediyoruz. Ancak hepsinden önemlisi itibarlı bir belediye bıraktı. Hem Kayseri'de kamu kurum ve kuruluşları içerisinde hem de Ankara'da nereye giderseniz gidin Kayseri Büyükşehir Belediyesi diyince en üst seviyede itibarı gören bir belediye bıraktı. Biz de bu itibarı daha yukarılara taşımak için çalışacağız" dedi.

Kayseri'deki uyum kültürüne dikkat çeken Başkan Çelik, "Kayseri'de bir uyum kültürü var. Çalışırken Kayseri'deki meslek odalarıyla, akademik çevreyle, diğer güvenlik ve yönetim birimleriyle uyumlu olarak birlikte çalışacağız. Siz bize meslek erbabanın, iş dünyasının sanayicilerin tavsiyelerini ileticeksiniz, biz de sizler için çalışacağız" diye konuştu.