Kayseri önemli bir yaşam merkezine daha kavuşacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Keykubat Kentpark projesiyle ilgili bir toplantı yaptı. Toplantıda proje çalışmalarıyla ilgili Başkan Çelik'e sunum yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yaptığı ve yapacağı projelerini tanıttığı "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" toplantısında dile getirdiği projelerden biri olan Keykubat Kentpark için proje çalışmaları sürüyor. Konuyla ilgili hazırlanan projelere ilişkin Başkan Mustafa Çelik'e bir sunum yapıldı. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı sunumda Keykubat Kentpark'ta düşünülen temalara yer verildi.

Yapacakları önemli rekreasyon alanlarının başında Keykubat Kentpark projesinin geldiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, Şeker Gölü ile de bütünleşecek olan projenin Kayseri'nin önemli bir yaşam merkezi haline geleceğini belirtti.

Projenin bir kent ormanı niteliğinde olacağını dile getiren Başkan Çelik, "İçinde mesire alanları, gençlerimiz ve çocuklarımıza yönelik Macerapark gibi aktivite alanları, çeşitli oyun alanları, meyve ve tematik bahçelerin bulunacağı bir proje hazırlanıyor. Buradaki meyve bahçelerinde Kayseri ikliminde yetişen her türlü meyve ağacının olmasını istiyoruz. İnsanlar meyve bahçelerinden meyve toplayıp yiyebilecekler. Projenin yapımına kısa zamanda başlamak için çalışıyoruz" dedi.