Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kızık Mahallesi'ni ziyaret etti. Kızık halkı Başkan Çelik'e Kızık yolu ve yapılan diğer hizmetler nedeniyle alkışlarla teşekkür etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kızık Mahallesi'ni ziyaret etti. Kızık halkı Başkan Çelik'e Kızık yolu ve yapılan diğer hizmetler nedeniyle alkışlarla teşekkür etti.

Yollarla ilgili basın mensuplarına yönelik görsel brifingin sonunda Kızık Yolu'nu anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, buradan gazetecilerle birlikte Kızık Mahallesi'ne geçti. Başkan Çelik, yol güzergahındaki mahalleleri tanıtarak Kızık Yolu'ndan 20'den fazla mahallenin faydalandığını ve yolun Felahiye ve Boğazlıyan ilçelerine kadar ulaştığını ifade etti.

Kızık'ta mahalle sakinleri tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan Başkan Mustafa Çelik, vatandaşlarla Kızık Merkez Camii'nin bahçesinde sohbet etti. Bu sırada AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden' de Başkan Çelik'e katıldı. Başkan Çelik, Cuma Namazını Kızık halkıyla birlikte kıldı. Cuma namazı sonrası Kızık halkına ve basın mensuplarına döner-ekmek, ayran ve lokma tatlısı ikram edildi. Başkan Mustafa Çelik, bir ara döner tezgahına geçti ve maharetle döner keserek vatandaşlara ikramda bulundu.

Başkan Mustafa Çelik, Kızık sakinlerine bir isteklerinin olup olmadığını sordu ve "canınızın sağlığı" cevabını aldı. Kızık halkı Başkan Çelik'e Kızık Yolu ve diğer hizmetler için alkışlarla teşekkür etti. Ardından da Başkan Çelik'e çiçek takdim edildi. Kızık Mahallesi Muhtarı Cengiz Akay da Başkan Mustafa Çelik'e hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek bir kilim hediye etti.

Şehir merkezinde hangi hizmetler varsa, şehir merkezinin uzağındaki mahalle ve ilçelerde de aynı hizmetlerin bulunması için gayret ettiklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, yapılan yolun ve diğer hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.