Kocasinan'ın Kızık Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu

Kocasinan'ın Kızık Mahallesi'nde yaşayan kadınlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Mahalle Muhtarı Cengiz Akay ile birlikte Başkan Çelik'i ziyaret eden Kızıklı kadınlar, yapılan yolun kendilerini çok mutlu ettiğine vurgu yaparak, "Başkanımızdan Allah razı olsun. Yolumuzu yaparak bizi çok mutlu etti. Kendisine teşekküre geldik" diye konuştular.

Başkan Çelik de Kocasinan'da göreve başladıktan sonra önem verdiği yollardan birisinin de Kızık-Kayseri yolu olduğunu belirterek, "Buraya gelince de tamamlanan doğalgaz çalışmasını vesile kılarak buraya hızlı bir giriş yaptık ve kar kış çökmeden yolu bitirip hizmete açtık. Kazasız belasız kullanılmasını Cenab-ı Hakk'tan diliyorum. Yaptığımız işin hanımlar tarafından takdir edilmesi de bizi ziyadesiyle memnun etti. Hep erkeklerden teşekkür alırdık ama ilk defa hanımlardan teşekkür alıyoruz. Bu nedenle ben de sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kızıklı kadınlar, ziyaretin sonunda ev yapımı baklava ve börekle teşekkürlerini iletti.