Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e bürokratlarıyla birlikte 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e bürokratlarıyla birlikte 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kocasinan Belediyesi'de görev yapan başkan yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'i ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, hepbirlikte iyi işler yapmaya gayret edeceklerine vurgu yaparak, "Yakın zamana kadar birlikte çalışmış olduğunuz mesai arkadaşlarınızla birlikte hayırlı olsun demek için gelmiş bulunuyoruz. Haseki Başkanım'dan almış olduğunuz bayrağı daha iyi yerlere taşıyacağınıza inanıyoruz. Ben ve çalışma arkadaşlarım da sizin şehre sağlayacağınız her türlü katkıya destek olmaya çalışacağız. Yeni göreviniz hayırlı olsun, Allah kolaylık versin" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında yürüyen hazır bir tezgahın üstüne geldiklerini ifade ederek, "İlk günden beri Haseki Başkanımın hazırladığı projeler, yıllardır uyum içerisinde çalıştığı kadro ve yürüyen bir tezgahın üstüne geldiğimi hep söylüyorum. Çok şükür bir sıkıntımız olmadan işleri devam ettiriyoruz. Sadece üst ölçekli projelerin detaylarını anlamayla ilgili biraz mesai veriyoruz. Onun dışında geldiğimiz günden beri kendimizi işin içinde bulduk ve çalışmaya devam ettik. Aynı olay, siz de takdir edersiniz ki Kocasinan'da geçerli. Orada da dinamik bir ekip ve hazır projeler var. Ahmet Başkanım da bizden almış olduğu bayrağı daha da ileriye taşıyacaktır" dedi.

TÜM İLÇELERE YATIRIM

İki dönemdir yani on senedir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde olduğunu vurgu yapan Başkan Çelik, bu nedenle tüm ilçelerin sorunlarını yakından bildiğini ifade ederek, "İlçeleriyle birlikte tüm Kayseri'yi daha iyi noktalara taşıyacak işler yapacağız. Melikgazi ve Kocasinan'ı ne kadar biliyorsam Yahyalı'yı, Yeşilhisar'ı, Tomarza'yı Akkışla'yı o kadar biliyorum. Hepsiyle ilgili çalışmalar yapacağız" diye konuştu.