Kayseri Büyükşehir Belediye'si kültür sanat etkinlikleri il merkeziyle sınırlı kalmıyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu, bu kez de Tomarza'da sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, Tomarza Kaymakamlığı'nın düzenlediği etkinlikte Tomarza halkına keyifli bir akşam yaşattı.

Şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde verilen konserde farklı yörelerden türküler seslendirildi. Türk Halk Müziği Korusu'nun koro ve solo halinde vermiş olduğu konseri, Tomarza Kaymakamı Engin Uysal ve Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık'ın yanısıra ilçe protokolü ve vatandaşlar izledi.

YARIN DA TÜRKÜ ZİYAFETİ VAR

Türk Halk Müziği Korosu yarın da kültür sanat etkinlikleri kapsamında Şehir Tiyatrosu'nda sahne alacak. Konser saat 19.30'da başlayacak.