Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı resim bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan karma resim sergisi açıldı. Sergide 160 tablo yer alıyor.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri konserden tiyatroya, söyleşiden sergiye kadar birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından hazırlanan karma resim sergisi Hunat Kültür ve Sanat Merkezi'nde açıldı. Serginin açılışını Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü yaptı.

Açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'nın sanatçı adayları tarafından yapılan tablolar davetlilerin beğenisine sunuldu. Konservatuvarın yıl sonu karma resim sergisinde toplam 160 tablo yer alıyor.