Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan'ın Köprübaşı Mahallesi'nde vatandaşların isteklerini dinledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan'ın Köprübaşı Mahallesi'nde vatandaşların isteklerini dinledi. Başkan Çelik vatandaşların talebi üzerine Köprübaşı'na hayvan pazarı sözü verdi ve baharla birlikte çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan'ın Köprübaşı Mahallesi'ni ziyaret ederek bir kahvehanede vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Başkan Çelik, Köprübaşı ve çevre mahallelerden gelen muhtar ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Köprübaşı Mahallesi Muhtarı ve mahalle sakinlerinin hayvancılıkla ilgili taleplerini dinleyen Başkan Çelik, hayvancılığın gelişmesi için hayvan pazarı yapılmasına yönelik talepler üzerine Köprübaşı Mahallesi'ne hayvan pazarı müjdesi verdi. Mahalle sakinlerinden hayvan pazarı yapılması halinde yeterli hayvan toplama sözü isteyen Başkan Çelik, bu sözün verilmesi üzerine hayvan pazarı müjdesi vererek, hayvan pazarı yapımına baharla birlikte başlayacaklarını belirtti. Başkan Mustafa Çelik'in Köprübaşı Mahallesi'ne verdiği müjde alkışlarla karşılandı.