Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri'ye getirdiği masal kahramanlarına Külkedisi Sinderella da eklendi. "Sinderella" adlı oyun Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelendi.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde çocuklar masal kahramanlarını tiyatroda izlemeye devam ediyor. Bu ay Kayseri'ye gelen çocuk oyunlarından birisi de Külkedisi Sindirella oldu. Sinderella, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde iki seans halinde sahnelendi ve büyük ilgi gördü.

Tiyatro Mie oyuncularının sahnelediği müzikal çocuk oyununda Külkedisi'nin fantastik hikayesi anlatıldı. Oyunu Salim Dörtcan yönetti.