Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle gecikmeli başladı. Ekim ayı boyunca özellikle çocukların çok beğeneceği birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi güz ve kış dönemi için yine birbirinden güzel kültür sanat etkinlikleri programladı. 11 Ekim Pazar günü başlaması planlanan kültür sanat etkinlikleri Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle ertelendi. Ertelenen Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Bugs Bunny adlı çocuk tiyatrosu ile başladı. En sevilen çizgi film kahramanlarından Bugs Bunny'i çocuklarla buluşturan oyun büyük beğeni topladı.

Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Bugs Bunny adlı çocuk oyununun yanı sıra bir dizi farklı etkinliklerle devam edecek. Ekim ayında Taş Devri ve Garfield adlı çocuk oyunlarının yanı sıra Kınalı Kuzular ve Hak Dostum Hak adlı oyunlar da sahnelenecek. Ekim ayında ayrıca ünlü illüzyonistler Kıvanç ve Burak da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat merkezi'nde bir gösteri sunacak.

EKİM AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİ

TARİH PROGRAM YER SAAT