Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri TRT Akşam Sefası Sanatçılarından Alp Arslan konseri ile devam etti.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda gerçekleşen konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelikve ailesi ile izlerken sanatseverlerde salonu tıklım tıklım doldurdu. Konser esnasında duygularını diele getiren sanatçı Alp Arslan Kayseri'den övgü dolu sözlerle bahsetti. Aslan; "TRT'nin bir şubesi Kayseri'de olsa hiç düşünmeden gelir burada sanatçılık yapar burada yaşarım."dedi. Konseri ilgiyle izleyen seyirciler Alp Arslan'ın seslendirği eserlere eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadılar. Konser sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çelik; geçtiğimiz yıl yaptığımız kültür sanat etkinliklerinde katılım 600 bin kişiydi bu sene inşallah bu sayı 1 milyon kişiyi bulacak. Bu ay ki kültür sanat takviminde yer alan 18 etkinliğin 12. yaptık. İnşallah bu etkinlikler hızını kesmeden devam edecek" diye konuştu Konser sonrası Başkan Mustafa Çelik, sanatçı Alp Arslan'a çiçek takdim etti.