Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atletizm Federasyonu tarafından ilk defa İstanbul'da düzenlenen Belediyeler Arası Salon Atletizm Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olan Büyükşehir Belediyesi sporcularını makamında kabul etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Atletizm Federasyonu tarafından ilk defa İstanbul'da düzenlenen Belediyeler Arası Salon Atletizm Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olan Büyükşehir Belediyesi sporcularını makamında kabul etti.

Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel ve Antrenör Zehra Polat Şarvan'ın yanısıra sporcular Sinem Nur Erarslan, Simge Altıok, Merve Kurtulmuş, Sinem Özpınar ve Hatice Taşçı'yı kabul eden Başkan Çelik, alınan kupanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Tebrik ediyorum ve şehrimizi de en güzel şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İlk defa düzenlenen bir şampiyonada elde edilen bu kupa bizi oldukça mutlu etti. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha çok çalışıp birincilik kupasını da Kayseri'ye getirirsiniz" diye konuştu.

Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel de önemli bir derece elde edildiğinin altını çizerek, "İlk kez düzenlenen bir şampiyonada sporcularımız, kendilerinden yaşça daha büyük olan sporculara karşı çok iyi sonuçlar aldılar. Takım halinde de üçüncü olarak kürsüye çıktılar. Sizin desteğinizle bu arkadaşlara sponsor olduk ve onlar da bizi mahçup etmediler" dedi.