Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar arası Voleybol Turnuvası 2. tur ve çeyrek final maçları ile devam etti. Karşılaşmalar sonunda dört takım yarı finale yükseldi.

Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi yapılan Kurumlar arası Voleybol Turnuvası 32 takımın katılımıyla başladı. Eleme usulü gerçekleştirilen birinci ve ikinci tur maçlarının ardından çeyrek final müsabakaları oynandı. Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanan çeyrek final maçlarında şu sonuçlar alındı:

Kayseri Eğitim Bir-Sen - Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 0-2

Good Year - Hacılar İlçe Milli Eğitim: 2-1

Pınarbaşı Şahinspor - Develi Eğitim Bir-Sen: 0-2

Boydak Holding - Yener Yapı Denetim: 0-2

Karşılaşmaların ardından yarı final oynamaya hak kazanan dört takım belirlendi. 23 Aralık Çarşamba günü oynanacak yarı final karşılaşmalarında Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Good Year ile Develi Eğitim Bir-Sen ise Yener Yapı Denetim ile karşılaşacak. Yarı final maçlarının galipleri 24 Aralık Perşembe günü final maçında karşı karşıya gelecek.