Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri Mart ayında da tüm hızıyla sürecek. Baha, İsmail Altunsaray, Alp Arslan ve Zeynep Cihan gibi sanatçılar konserleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu da gösterisiyle Kayserililerin karşısında olacak.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan, Mart ayı içerisinde 18 gün etkinlik düzenleyeceklerini ifade ederek, "7 Mart Cumartesi günü Kayserili sanatçı Baha'nın konseri ile başlayacak olan kültür sanat etkinliklerimiz THM sanatçısı İsmail Altunsaray'ın konseri ile devam edecek. Ayrıca TRT Akşam Sefası'ndan tanıdığımız Alp Arslan'ın konserinin yanısıra yine TRT sanatçısı Zeynep Cihan'ın konseri Kayserili müzikseverleri salona çekecek. Bu ayın bir başka önemli etkinliği ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Halk Dansları Topluluğu'nun yapacağı gösteri olacak. Ayrıca yine bu ay içerisinde Abdullah Gül Üniversitesi ile birlikte '2050 Yılında Kayseri Nerede Olmalı?' konulu bir çalıştay düzenleyeceğiz. Bunlarla birlikte hem çocuklar hem de yetişkinler için ayrı ayrı tiyatro oyunları sahnelenecek. Her ay düzenlediğimiz 'Şairlere Vefa' adlı şiir gecesi ile Çanakkale Zaferi konulu konferans da bu ayın kültür sanat etkinlikleri arasındaki yerini alacak" diye konuştu.

Daire Başkanı Durukan, Mart ayı içerisinde toplam 18 gün etkinlik düzenleyeceklerini ve tamamı ücretsiz olan bu etkinliklere bütün Kayserilileri beklediklerini de sözlerine ekledi.

MART AYI KÜLTÜR-SANAT TAKVİMİ

TARİH PROGRAM YER SAAT