Melikgazi Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Melikgazi Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Başkanlık Toplantı Salonu'nda misafirlerini ağırlayan Başkan Çelik, teşkilatların vatandaşların istek ve taleplerini yansıtma açısından kendilerinin beslenme kaynağı olduğuna vurgu yaparak, "Burada herşeyiyle hazır bir belediye bulduk. Mevcut projeleri devam ettirip üzerine de yeni projeler ekleyerek görevimizi yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bunları yaparken de teşkilatlarımızdan katkı bekliyoruz. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yansıtma açısından teşkilatlar bizim beslenme kaynağımız olacak. Tavsiyeler, fikirler, projeler bize yön gösterecek, biz de ona göre çalışmalarımızı belirleyeceğiz. Burada oturan Başkan, sadece kendi aklıyla iş yapacak olsa sadece bir akılla iş yapar. 30 kişinin aklına müracaat ettiği zaman 30 kişinin aklını birden kollektif olarak değerlendirir. Biz zaten en başından beri ortak akla önem veren bir hizmet anlayışı içerisinde hareket ediyoruz" dedi.


Melikgazi Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyeleri de Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' diyerek Kocasinan'da olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi'nde de başarılı hizmetler ortaya koyacağına inandıklarını ifade ettiler.