Büyükşehir Belediyesi, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaparak mahallelerin istek ve taleplerini dinliyor.

Ulaşımdan sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Hayri Naziksoy başkanlığında oluşturulan bir heyet, gruplar halinde mahalle muhtarları ile toplantılar düzenliyor.

Makina İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ali Küçükoğlu, Otobüs İşletme Müdürü Yusuf Deliktaş ve UKOME Şube Müdürü Harun Karakaya ile birlikte mahalle muhtarları istişare toplantısı gerçekleştiren Genel Sekreter Yardımcısı Naziksoy, mahalle muhtarlarından ulaşım konusunda otobüs güzergahı, durak istekleri vs. gibi konularda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Genel Sekreter Yardımcısı Naziksoy, bu tür toplantıların ilerleyen günlerde gruplar halinde devam edeceğini sözlerine ekledi.