Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri "Mus'ab Bin Umeyr" adlı oyunla devam etti. Kutlu Doğum Haftası'na özel sahnelenen oyun büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri Kutlu Doğum Haftasına özel programlarla da devam ediyor. Bu kapsamında "Hakikat için neyi feda edebilirsin?" sorusuna "Her şeyi" diyebilen Mus'ab Bin Umeyr'in hayatı sahneye taşındı.

Mahmut Tahsin'in yazıp yönettiği iki perdelik oyunda, ilk öğretmen ve İslam'ın ilk sancaktarı Musab bin Umeyr'in herkese örnek olacak iman ve sadakat dolu hayatı anlatıldı.

Şehir Tiyatrosu'nda kalabalık bir oyuncu kadrosu tarafından sahnelenen oyun tiyatro seveler tarafından büyük ilgi gördü.