Başkan Çelik, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Fettahoğlu ve yöneticilerle görüştü

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Genç MÜSİAD'ın ziyaretinde Kayseri'nin ticaret ve sanayi şehri olduğunu ve bu özelliğini de tarihinden aldığını söyledi. Ziyaret sırasında MÜSİAD'ın Kayseri'de şubeleşmesiyle ilgili bir anekdot paylaşan Başkan Çelik, "MÜSİAD kurulduktan sonra şubeleşmeye Kayseri'den başlansın diye düşünülmüş. Çünkü Kayseri'de tutarsa her yerde tutar denilmiş" şeklinde konuştu.

Genç MÜSİAD Genel Başkanı Yavuz Fettahoğlu da yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Genç MÜSİAD olarak 44 şubeye ulaştıklarını ifade eden Fettahoğlu, "Kanada, Katar gibi dünyanın farklı ülkeleri de dahil yurt dışında 18 şubemiz oldu. Tüm dünyaya yayılmış durumdayız. 4 bine yakın üyemiz var. Bayrağı daha yukarı çekmek için çalışıyoruz" dedi.