MÜSİAD Eski Başkanları Ömer Bolat ve Ömer Cihad Vardan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Başkan Çelik bugün ayrıca Hak İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan'ı da makamında kabul etti. MÜSİAD Eski Başkanları Ömer Bolat ve Ömer Cihad Vardan, Kayseri MÜSİAD yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Başkan Çelik'e 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. MÜSİAD Kayseri Eski Şube Başkanı ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın da yer aldığı ziyarette, başta iş dünyası olmak üzere Kayseri ve ülke gündeminde yer alan konular üzerinde duruldu.

HAK İŞ BAŞKANI'NDAN TEBRİK ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in bugünkü bir başka konuğu da Hak İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan oldu. Yarın yapılacak Hizmet İş Sendikası Kayseri Şubesi genel kurulu için Kayseri'ye geldiklerini ve bu vesile ile de Başkan Çelik'e hayırlı olsun demek istediklerini belirten Genel Başkan Arslan, Kayseri'de belediyelerin işçi-işveren ilişkilerinin olması gereken seviyede yürüdüğüne dikkat çekerek, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde ve ilçe belediyelerde hiçbir zaman uyuşmazlık, grev vb. şeyler yaşamadık. Hep masa başında güler yüzle ve anlayışla toplu sözleşmelerimizi yaptık. Belediyelerde hiçbir zaman huzursuzluk yaşamadık. O yüzden Kayseri Büyükşehir Belediyesi bizim için örnek bir modeldir. Bunun sizin döneminizde daha da gelişeceğinden hi

"İŞÇİ-İŞVEREN DEĞİL ABİ-KARDEŞ İLİŞKİSİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de konuşmasında çalışanlara karşı işçi-işveren değil abi-kardeş ilişkisi şeklinde bir yaklaşım sergilediklerini ifade ederek, "Hak İş'i ilk gelişim yıllarından beri biliyoruz. Kayseri'de de Hizmet İş Sendikası ile uyumlu bir iş ilişkisi içerisindeyiz. Bizim çalışanlara yaklaşımımız işçi-işveren şeklinde değil abi-kardeş ilişkisi şeklinde sürüyor. Kocasinan Belediyesi'nde çalışanlarımızla atölyede, sahada, büroda çok sık biraraya geldik. Böyle olunca çalışanın verimi artıyor. Sahada çalışanların yüzü güler ve iyi hizmet üretirse vatandaşların da yüzü güler. O yüzden biz her zaman çalışanlarımızın yüzünün gülmesini istedik" dedi.