Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla OSB Başkanlığı'na seçilen Tahir Nursaçan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulla OSB Başkanlığı'na seçilen Tahir Nursaçan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i makamında ziyaret etti.

Başkan Çelik ziyarette yaptığı açıklamada, OSB Başkanı Nursaçan ve ekibine başarılar dileyerek, "Hayırlı olsun, Rabbim mahçup etmesin. Dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya, en küçük atölyeden bu seviyelere gelen birisinin başkan olması bizi mutlu etti. Şimdiye kadar müteşebbislerin hep yanında olduk. Belediyeler sanayi sitelerinin, büyük atölyelerin ve sonra sanayi bölgelerinin kurulmasında hep öncülük yaptılar. Müteşebbisi büyütüp bir üst lige çıkarma konusunda gayret sarfettiler. Kayseri'de işadamına, müteşebbise, Türkiye'de hiçbir vilayette olmayan bir destek var. İnşallah bundan sonra da bu desteği sürdüreceğiz. Yol açmaya, öncülük etmeye ve projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

OSB Başkanı Nursaçan da kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Çelik'e teşekkür ederek, "Bu güzel sözleriniz ve desteğiniz için hem yönetim kurulumuz hem de sanayicilerimiz adına size teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bundan sonra daha iyi, daha güzel bir Kayseri için birlikte çalışacağız" diye konuştu.