Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında Necip Fazıl Kısakürek anısına "Nüzul" adlı oyun sahnelendi. Gençlerin yaşadıkları hayatı sorgulamalarını anlatan oyun büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri birbirinden farklı ve renkli etkinliklerle devam ediyor. Şehir Tiyatrosu'nda bu kez "Nüzul" adlı oyun sahneye kondu. Oyunda, İstanbul'da üniversite öğrenimi gören Aslı adlı bir öğrencinin, sınıf arkadaşlarını yaz tatili için kendi köyüne getirmesi ve gençlerin Aslı'nın yatalak olan dedesinin fikir dünyası ile tanışmaları anlatılıyor. Necip Fazıl Kısakürek hayranlığı üzerine gelişen olaylar örgüsü, gençlerin yaşadıkları hayatı sorgulamalarıyla devam ediyor.

Necip Fazıl Kısakürek anısına Aden Sanat oyuncuları tarafından sahnelenen oyun büyük ilgiyle izlendi.