Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Şehirler ve Kültürler projesi kapsamında Kayseri'ye gelen öğrenciler Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nu ziyaret etti.

Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Kayseri'ye gelen öğrenciler Seyyid Burhanettin Türbesi, Hunat Hatun Külliyesi ve Kayseri Müzesi ziyaretlerinin ardından Türkiye'nin arena konseptindeki ilk stadyumu olan UEFA'nın 4 yıldız verdiği Kadir Has Stadyumu'nu gezdiler.

Artvin, İzmir ve Aydın'da gelen 100'e yakın öğrenci Kadir Has Stadyumu'nu gezerken bol bol fotoğraf çektirdi ve yetkililerden stadyum ile ilgili bilgiler aldı. Öğrenciler gezileri esnasında Kadir Has Stadyumu ile ilgili beğenilerini dile getirerek beklentilerinin üzerinde bir spor kompleksi ile karşılaştıklarını söylediler.