Ailelerin daha huzurlu ve mutlu olması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı'nın aile seminerleri devam ediyor

Ailelerin daha huzurlu ve mutlu olması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki Huzur Çınarı'nın aile seminerleri devam ediyor. Aile seminerlerinde bu ay "Ailede Mahremiyet ve Merhamet" konusu ele alındı.

Huzur Çınarı, değerler eğitimi kapsamında, ailede dokuz temel değeri baz alarak seminerler düzenliyor. İl Müftülüğü ile birlikte düzenlenen seminerler her ay sekiz farklı KAYMEK tesisinde aynı andan gerçekleştiriliyor. Huzur Çınarı tarafından düzenlenen seminerlerde bu ayın konusu "Ailede Mahremiyet ve Merhamet" konusu oldu.

KAYMEK tesislerinden Göznuru tesislerinde düzenlenen seminere konuşmacı olarak Melikgazi Müftülüğü Vaizelerinden Nurcan Coşkun katıldı. Coşkun mahremiyet ve merhametle ilgili dinimizin gerekleri hakkında bilgiler vererek seminere katılan bayanların sorularını cevaplandırdı.