Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gençlik merkezine dönüştürme çalışmaları devam eden Talas Amerikan Koleji'nde incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gençlik merkezine dönüştürme çalışmaları devam eden Talas Amerikan Koleji'nde incelemelerde bulundu.

İlgili belediye bürokratlarıyla birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Başkan Çelik, Kayseri'ye yakın zamanda çok güzel bir gençlik merkezi kazandıracaklarını söyledi.

Gezi ve incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Başkan Çelik, bu merkezi, başarılı öğrencilerin istifadesine sunacaklarını belirterek, "Güzel Talasımızın en mutena yerlerinden birisinde, Talas Amerikan Koleji diye bildiğimiz tarihi binanın önündeyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımız protokolle burayı 25 yıllığına devraldık ve Gençlik Merkezi'ne dönüştürme çalışmalarımız sürüyor. Bu merkezi, okulunda başarılı olan, dereceler yapan gençlerimizin imkanına sunacağız. Hem yıl içinde hem de yaz aylarında farklı aktiveteler ve imkanlar olacak burada. Ayrıca tüm Kayseri halkına, bu eşsiz manzara eşliğinde kafeterya ve restoran hizmeti verilecek. Bunların yanısıra bir de açık havuz yaptırıyoruz. Yani herşeyiyle mükemmel bir tesis ortaya çıkacak. Ben buradan öğrenci kardeşlerimize sesleniyorum ve derslerine daha çok çalışıp okul birinciliğine ulaşarak buradan yararlanma imkanına kavuşmalarını tavsiye ediyorum" dedi. Başkan Çelik, şu ana kadar 2 milyon liralık yatırım yaptıklarını da sözlerine ekledi.