Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı çeşitli etkinliklerle Kayseri'nin Ramazan akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Ramazan Sokağı'na Sami Savni Özer de katılarak bir konser verdi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı çeşitli etkinliklerle Kayseri'nin Ramazan akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Ramazan Sokağı'na Sami Savni Özer de katılarak bir konser verdi.

Mimarsinan Parkı'nda oluşturulan ve her akşam büyük ilgi gören Ramazan Sokağı'na katılan sanatçılar arasına Sami Savni Özer de katıldı. İlahi denince akla gelen önemli isimlerinden olan Özer, birbirinden güzel ilahileri Ramazan Sokağı'ndaki gösteri alanında seslendirdi. Özer bazı ilahileri izleyicilerle birlikte okudu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'de bulunan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün programı nedeniyle konser programına gecikmeli katıldı. Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile birlikte Ramazan Sokağı'na gelen Başkan Çelik, bir süre Sami Savni Özer'in ilahilerini dinledi.

Program sonrası her akşam olduğu gibi hediye çekilişi yapıldı. Çekilişleri Başkan Mustafa Çelik, Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve Sanatçı Sami Savni Özer gerçekleştirdi. Çekilişte şanslı izleyicilere tablet ve çeşitli hediyeler verildi. Konser için Sami Savni Özer'e teşekkür eden Başkan Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı'na geçen yıl Kayseri'ye gelen halkın beğenisini aldığını gördükleri sanatçıları davet ettiklerini söyledi. Özer de Başkan Çelik'e Ramazan Sokağı nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Çelik, daha sonra Ramazan Sokağı'ndaki Osmanlı Çadırı'na geçerek konuklarıyla sohbet etti.