Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2. Uygulama Etabı uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları, uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak. Sahabiye Mahallesini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2. Uygulama Etabı uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Konuyla ilgili ihale 11 Ağustos Perşembe günü Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacaktır. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Uygulama Etabı kapsamında 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi ile ilgili kanun kapsamında ihale yapılacak.

Mülkiyeti şahıslara ait olup riskli alan içerisinde kalan ve uzlaşılamayan 2 taşınmaz, yine aynı alan içerisinde bulunan ve uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.

Konuyla ilgili ihale 11 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin 11 Ağustos Perşembe günü saat 08.30’dan ihale saatine kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nin girişinde kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

1- İdari Şartnamesi

2- Sunum