Singapur'un Ankara Büyükelçisi A Selverajah Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti

Singapur'un Ankara Büyükelçisi A Selverajah Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Konuk Büyükelçi ziyarette Başkan Çelik'in "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" sloganını hatırlattı ve bu sloganı çok beğendiğini söyledi.

Singapur'un Ankara Büyükelçisi A Selverajah'ı Kayseri'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri hakkında konuk Büyükelçiye bilgiler verdi. Kayseri'nin 6 bin yıllık tarihi olan, farklı medeniyetlerin yaşadığı bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "En önemli ekonomik değerimiz müteşebbis insanımız. İş adamlarımız üreterek ve ticaret yaparak bir değer yaratıyor. Asurlulardan bu yana Kayseri'de ticaret kültürü bulunuyor. Bölgenin eğitim, sağlık, turizm ve endüstri alanında cazibe ve çekim merkeziyiz. Kayseri, planlı ve düzgün gelişen modern bir şehir" dedi.

Konuk Büyükelçi Selverajah da Başkan Mustafa Çelik'in bir süre önce gerçekleştirdiği toplantının sloganı olan "Yeni Kayseri için Yeni Güç, Hedef 2023" sloganını Türkçe dile getirerek hatırlattı ve bu sloganı çok beğendiğini söyledi. Büyükelçi, "Umarım hedeflerinizde başarılı olursunuz" diye konuştu. Başkan Çelik'i Singapur'a da davet eden Konuk Büyükelçi, Kayserili ve Singapurlu iş adamlarının birlikte iş yapmalarını istediklerini dile getirdi.

Ziyarette daha sonra karşılıklı hediyeler takdim edildi.