Büyükşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri sürüyor

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri Yetenek Sizsiniz'in 2014 şampiyonları Kıvanç ve Burak'ın sıra dışı gösterileri ile devam etti. Gösterinin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi tıklım tıklım doldu. Gösteriyi izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin sosyal hayatına renk katmaya devam edeceğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında illüzyonu stand up ile birleştiren Kıvanç ve Burak Kayserililerle buluştu. Gösterinin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi tamamen doldu ve pek çok kişi gösteriyi ayakta takip etti. Gösteriyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ve çocuklarıyla izledi.

İnteraktif bir gösteri sunan ve bazı gösterileri seyircilerle birlikte gerçekleştiren genç illüzyonistler büyük beğeni topladılar. Birbirinden şaşırtıcı gösteriler sunan ve zaman zaman da izleyicileri kahkahalara boğan Kıvanç ve Burak, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gösterinin sonunda sahneden seyircilerle birlikte selfie çektiren Kıvanç ve Burak, Kayseri'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Gösterileri izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, genç ve yetenekli illüzyonistleri yaptıkları gösteriden dolayı kutladı. Bu yıl 167 ayrı etkinliği 280 bin seyirci ile buluşturduklarını belirten Başkan Çelik, "Bir belediye başkanı elbette şehrin mimarisi ve fiziki alt yapısıyla ilgilenecek; ama sosyal hayatına da renk katacak. Bu anlamda farklı etkinlikler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kültür sanat etkinliklerimizde iki genç yeteneği sizlerle bir araya getirmekten çok mutluyuz" dedi. Başkan Çelik, genç illüzyonistlere çiçek vererek teşekkür etti.