Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı. Kayseri'de huzurlu bir seçim dönemi geçirildiğini belirten Başkan Çelik, "Herkes söyleyeceğini söyledi, son sözü halk söyleyecek" dedi ve seçimlerin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Mahallesi'ndeki Mehmet Miraboğlu İlköğretim Okulu'nda saat 12.00'de oyunu kullandı. Başkan Çelik, oy vermek için annesi Sevim Çelik, eşi İkbal Çelik ve oğlu Furkan Çelik ile geldi. Kendisi gibi oy kullanmaya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, oyunu 1248 nolu sandıkta kullandı.

Hayırlı olması dileğiyle annesi, eşi ve oğluyla oyunu kullanan Başkan Çelik, oy verdikten sonra kısa bir açıklama yaptı. Kayseri'de huzurlu bir seçim dönemi geçirildiğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Farklı görüşlerde insanlar var; ama herkes ortak bir noktada buluşuyor ve bu ülkenin iyiliği için oy veriyor" diye konuştu. Seçim dönemi boyunca her adayın söyleyeceğini söylediğini dile getiren Başkan Çelik, son sözü halkın söyleyeceğini kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.