Başkan Çelik, üye belediyelerin toplantısı ve encümen toplantısına katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İstanbul'da gerçekleştirilen Erciyes ve Kayseri turizminin anlatıldığı toplantının ardından Adana'ya geçti. Adana'da Tarihi Kentler Birliği (TKB) toplantısına katılan Başkan Çelik, TKB'nin encümen toplantısına da iştirak etti.

Tarihi Kentler Birliği'nin 15. Kuruluş Yıldönümü toplantısı, Seyhan Belediyesi'nin ev sahipliğinde Adana'da yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplantı için İstanbul'dan Adana'ya geçti. Yaklaşık 220 belediye başkanı, bürokrat ve teknik personelin katılımıyla yapılan toplantıda Tarihi Kentler Birliği'nin projelerine ilişkin bilgiler verildi.

Toplantı sonrası Başkan Mustafa Çelik ve diğer katılımcılar Seyhan ilçesi sınırlarında bulunan tarihi yapıların farklı açılardan görsellerinin yer aldığı fotoğraf sergisi ile Adana eski fotoğrafları sergisini gezdiler. Adana'da ayrıca Tarihi Kentler Birliği Encümeni de toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in de katıldığı encümen toplantısında yapılan ve yapılacak olan projeler ele alındı.