Büyükşehir Belediyesi Kanun Hükmünde Kararname ile taşerondan Büyükşehir Belediyesi şirketlerine geçiş yapacak olan ve daha önce sınava girmeyen çalışanların da sınav süreci tamamlandı.
31 Mart 2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Kamu kurum ve kuruluşlarında eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların işçi olarak alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik”e göre 4 Nisan 2018 tarihli İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yazıya istinaden sınav yapıldı. Böylece sınavda başarılı olarak Erciyes A.Ş. ve KAYMEK A.Ş.’de işe başlatılacak olan hak sahipleri belirlendi.

Sınav sonuçları için tıklayınız.