Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik'e tebrik ziyaretleri sürüyor

Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çelik'e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Başkan Çelik'in bugünkü ilk ziyaretçileri İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Halil Uysal oldu. Başkan Çelik'i ziyaret ederek tebriklerini ileten konuklar, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Çelik daha sonra Garnizon Komutanı Tümg. Ali Demiral, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Namık Boran ve Komando Tugay Komutanı Tuğg. Aydoğan Aydın'ı ağırladı. Komutanlar Başkan Çelik'i tebrik ederek başarılar dilerken Garnizon Komutanı Tümg. Demiral, Başkan Çelik'e Kayserispor ve Erciyesspor'un renklerine boyanmış iki savaş uçağı maketi hediye etti.

Başkan Çelik bugün ayrıca Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergün, Hollanda Kayserililer Derneği Başkanı Mevlüt Gürcü, Hunat Çarşısı Başkanı Fatih Gümüşgöz ve Ağrılılar Derneği Başkanı Bekir Barbaros'u ağırlayarak tebriklerini kabul etti.

Tapu Kadastro Bölge Müdür Vekili Ragıp Akkurt ve Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir'in yanısıra DSİ Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun, Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, Meteoroloji Bölge Müdürü Ali Özkır, Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Fatih Gavgacı ile Havaalanı Müdürü Fatih Koşak da Başkan Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Filiz ve beraberindekiler de Başkan Çelik'i ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

MUHTARLAR KALABALIK GELDİ

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ve bağlı mahallelerin muhtarları da Başkan Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kalabalık bir grup halinde gelen Oda Başkanı Güneş ve muhtarlar, Başkan Çelik'in Kocasinan'daki görevi süresince kendilerine gösterdikleri ilgi ve yakınlığı burada da sürdüreceğinden emin olduklarını ifade etti.

Başkan Çelik de geçmişte olduğu gibi bundan sonra da işbirliği ve dayanışma içerisinde çalışacaklarını, projelendirilmiş olan gençlek merkezi, kadınlar merkezi, alt ve üstyapı yatırımları gibi hizmetleri yerine getirerek, kırsal mahalleleri daha yaşanılabilir hale getireceklerini ifade etti. Yapılan hizmetlerin takibinin muhtarlar tarafından yerine getirileceğine de sözlerine ekleyen Başkan Çelik, muhtarların belediyenin fahri müfettişi olduğuna vurgu yaptı.

AGÜ SPOR TAM TAKIM

Öte yandan Başkan Çelik'i tebrik ziyaretine gelenler arasında AGÜ Spor Kadın Basketbol Takımı da yer aldı. Kulüp Başkanı Ömer Yağmur ve Coach Ayhan Avcı'nın yanısıra yöneticiler ve oyuncuların yer aldığı ziyarette Başkan Çelik'e imzalı basketbol topu ve AGÜ Spor forması hediye edildi.

Başkan Çelik de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek istikrarlı şekilde sürdürdükleri başarılı performansın devamını diledi.