Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Başkan Mustafa Çelik, bu hafta Gürpınar'daki Konkasör Tesisleri'ne gitti

Her hafta Büyükşehir Belediyesi'nin bir birimini ziyaret ederek personelle bir araya gelen Başkan Mustafa Çelik, bu hafta Gürpınar'daki Konkasör Tesisleri'ne gitti. Yılda 1 milyon ton altyapı malzemesinin üretildiği tesislerde incelemelerde bulunan Başkan Çelik, "Ekiplerimiz tüm güçleriyle şehrimiz ve halkımız için çalışarak hizmet üretiyor" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gürpınar Konkasör Tesisleri'nde çalışan personelle bir araya geldi. Başkan Çelik, tesisler hakkında Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal'dan bilgi aldı. Yılda 1 milyon ton yol altyapı malzemesi ile asfalt agregası üretilen tesislerde personelle öğle yemeği yiyen Başkan Çelik, personelden belediye çalışmaları ve Kayseri ile ilgili tavsiye ve fikirlerini sordu.

Başkan Mustafa Çelik, personelle sohbet ettikten sonra tesisleri gezdi. Laboratuvar ortamındaki incelemesinin ardından seri üretimin yapıldığı tesislerde tüm birimleri gezen Başkan Çelik, daha sonra tepeye çıkarak hem kuşbakışı tesisleri ve yapılan çalışmaları takip etti hem de hammadde olarak kullanılan taşları inceledi.

Her hafta Perşembe günü belediyenin bir birimindeki çalışanlarla bir araya geldiğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Bu haftaki durağımız Gürpınar'daki konkasör tesislerimiz oldu. Bu alan 2006 yılında Enerji Bakanlığımız tarafından belediyemize tahsis edildi. Şehrimizdeki yolların altyapı ve asfalt malzemelerini bu tesisten temin ediyoruz. Tesisimizde 100 kişiden fazla çalışan var. Personelimizle bir araya gelerek çalışanlarımızın şehrimizle ilgili tavsiyelerini aldık. Şehri iyi yönetmek istiyorsanız öncelikle personelinizin görüş ve tavsiyelerini dikkate almanız gerekiyor. Bu anlayışla hareket ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu tesisimizdeki malzemelere daha da fazlasıyla ihtiyacımız olacak. Ekibimiz var güçleriyle şehrimiz için halkımız için çalışıp hizmet üretiyor" dedi.

Başkan Mustafa Çelik, personelle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kolaylıklar dileyerek Konkasör Tesisleri'nden ayrıldı.