Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Başkan Çelik, erdemli bir nesil yetiştirmek için gayret sarf eden TÜRGEV'i çalışmalarından dolayı kutladı ve her zaman destekçisi olacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, TÜRGEV Genel Müdür Yardımcısı Elif Batur ve vakıf yöneticileriyle bir süre görüştü. Türkiye genelindeki yurtları ile öğrenen, araştıran, sorgulayan ve üreten gençler yetiştirmek için çalıştıklarını ifade eden Batur, Kayseri'de de 500 kişi kapasiteli yurdun hizmete hazır hale geldiğini belirtti. Batur, vakfın Kayseri Şubesi binasının da en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacağını kaydetti.

İnsana ve özellikle de gençliğe yönelik yatırımın önemini vurgulayan ve bu anlamda yapılan her türlü hizmeti destekleyeceklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de TÜRGEV'in erdemli bir nesil yetiştirmek için gösterdiği gayreti takdir ettiklerini söyledi.

Başkan Çelik, gençlere yönelik yapılan ve yapılacak olan çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.