Büyükşehir Belediyesi ilçelerin kalkınması için adeta arı gibi çalışıyor

Büyükşehir Belediyesi ilçelerin kalkınması için adeta arı gibi çalışıyor. Başkan Mustafa Çelik, 11 ilçede hali hazırda 336 ayrı yerde Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalıştığını söyledi. Başkan Çelik, "Türkiye'de hiçbir ilde ilçelerine bu kadar yatırım yapan belediye bulunmaz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerde de şehirde yer alan alt ve üst yapı ile sosyal alanların bulunması için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirtti.

30 Mart 2014 seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediyesine bağlanan 11 ilçe ve mahallelerinde olağanüstü bir hızla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "11 ilçe ve bağlı mahallelerinde bugüne kadar 704,8 kilometre yol yaptık. Yine ilçelerimiz ve mahallelerine 496 bin m² kilitli parke döşedik. Halen 11 ilçemizde; Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız 51 noktada, Fen İşleri Daire Başkanlığımız 42 noktada, Yapı Kontrol Daire Başkanlığımız 35 noktada, Park Bahçeler Daire Başkanlığımız 32 noktada ve KASKİ Genel Müdürlüğümüz 176 noktada çalışıyor. Toplam 336 yerde Büyükşehir Belediyesi'nin levhası dikili ve yatırımlarımız sürüyor. Bunların tamamı projeli ve trilyonluk işler. İlçelerde yaptığımız küçük işlerin hiçbiri bu rakamlara dahil değil" dedi.

Başkan Mustafa Çelik, Türkiye'de hiçbir ilde ilçelerine bu kadar yatırım yapan başka bir belediyenin bulunmadığını da sözlerine ekledi.