Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 5 Eylül gecesi TRT Sanatçıları Şehir Konserleri kapsamında Kayserililere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

Şehirde kültür ve sanat etkinliklerinin adeta adresi haline gelen ve imar ile altyapı çalışmalarının ötesinde sosyal faaliyetlere de ağırlık veren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Valilik iş birliğinde de söz konusu faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde Şef Naci Düzel yönetimindeki THM ve TSM solistleri tarafından gerçekleştirilecek TRT Sanatçıları Şehir Konserleri vatandaşlar ile buluşacak.

Kamu yayıncısı olan Türkiye Radyo Televizyonu’nun (TRT) millî kültürün sürdürülmesine ve gelişimine katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında yurt genelinde belirlenen şehirlerde, ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’ organizasyonu planlanırken, söz konusu organizasyonun şehirlerinden birisi de Kayseri oldu.

5 Eylül 2024 Perşembe günü saat 21.15'te Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek konsere tüm vatandaşlar davet edilirken, birbirinden değerli solistlerin seslendireceği konser, TRT Müzik, TRT Nağme ve TRT Türkü radyo kanallarından da canlı olarak yayınlanacak.

5 Eylül 2024 Perşembe günü saat 21.15'te Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek konserde sahne alacak TRT sanatçıları, seslendirecekleri parçalarla Kayserilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek konsere vatandaşlar ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.