Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini ve Kayseri'yi 2023'e taşıyacak projelerini geniş katılımlı bir toplantıyla kamuoyuna açıklayacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemini ve Kayseri'yi 2023'e taşıyacak projelerini geniş katılımlı bir toplantıyla kamuoyuna açıklayacak. Başkan Çelik, yarın yapılacak toplantıda Büyükşehir Belediyesi'nin yeni vizyonunu da ortaya koyacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Yeni Kayseri İçin Yeni Güç, Hedef 2023" adı verilen toplantıyla yarın saat 18.00'de kamuoyu karşısına çıkıyor. Toplantıya, üniversiteler, meslek odaları, dernek, vakıf gibi sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, basın mensupları ve çok sayıda davetli iştirak edecek.

Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde yapılan yatırım ve hizmetleri açıklayacak olan Başkan Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak yeni projelerini de kamuoyu ile paylaşacak. Toplantı yarın saat 18.00'de Radisson Blu Otel'de yapılacak.