Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından başlatılan 'Yuvarlak Masa Toplantıları'nın üçüncüsü Kayserili sanayici ve işadamlarıyla yapıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından başlatılan 'Yuvarlak Masa Toplantıları'nın üçüncüsü Kayserili sanayici ve işadamlarıyla yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kıranardı Konukevi'nde gerçekleştirilen toplantıya Kayseri'deki sanayici ve işadamları dernekleri ile meslek odalarından temsilciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bir yandan standart belediyecilik hizmetlerini yerine getirirken bir yandan da gelecekte neler yapılması gerektiğine dair plan ve projeler hazırlama gayretinde olduklarını ifade ederek, "Önümüzdeki yılları planlamada bir rota belirleyelim istedik ve şehirdeki tüm yönetim dinamiklerinin görüşlerini alalım istedik. Bu amaçla da 'Yuvarlak Masa Toplantıları' adını verdiğimiz uygulamayı hayata geçirdik. İşadamları, sendikalar, güvenlik bürokrasisi, meslek odaları gibi 13 grup oluşturduk. İleride nasıl bir Kayseri görmek istiyorsunuz, Kayseri'yi bir üst lige çıkartmak için neler yapmak lazım, bizim göremediğimiz, herkesin kendi iş çevresinde ortaya koyabileceği fikirler nelerdir gibi sorulara yanıt arıyoruz. Bunlardan gelecek cevaplara göre de önümüzdeki yılların kısa, orta ve uzun vadeli çalışma takvimini belirlemek amacındayız. Bugün burada gerek kendi işinizle ilgili gerekse de genel Kayseri ile ilgili görüş ve önerilerinizi alalım istiyoruz" dedi.

Başkan Çelik, Yuvarlak Masa toplantılarının ilkini medya temsilcileriyle ikincisini de belediye meclis üyeleriyle yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Başkan Çelik'ten sonra söz alan katılımcılar da düzenlenen toplantının çok yararlı olduğuna dikkat çektikten sonra gerek kendi iştigal alanları gerekse de Kayseri'yi ilgilendiren konularda fikir ve düşüncelerini aktardı.