Büyükşehir Belediyesi Beyazşehir’de bulunan iki adet konut+ticaret alanı arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. Arsa ihalesi 15 Kasım Çarşamba günü yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için iki önemli arsa satış ihalesi yapacak. Beyazşehir Mahallesi’nde bulunan 2 bin 234 ve 2 bin 126 metrekarelik iki ayrı konut+ticaret alanı arsası 15 Kasım Çarşamba günü saat 14.30’da kapalı teklif usulü ihale ile satılacak.
Muhammen bedelleri 3 milyon 250 bin TL olarak belirlenen arsaların satış ihalesi Büyükşehir Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak. İhaleye girmek isteyenler, ihale ile ilgili detaylı bilgi ve şartnameye Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, Gelir Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi web adresinden ulaşabilecek.

İhale Şartnamesi İçin Tıklayınız.
İhale Sunumu İçin Tıklayınız.